Algemene Voorwaarden – Iman Cosmetics Nederland

NIEUW IN NEDERLAND • TER INTRODUCTIE: GRATIS VERZENDING!

Algemene Voorwaarden

1. Geldigheid

Deze leveringsvoorwaarden hebben betrekking op alle aanbiedingen en leveringen van alle producten welke worden aangeboden door deze website (www.iman-cosmetics.nl).

2. Prijzen & Producten

Alle genoemde prijzen zijn in euro en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Iman Cosmetics behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen, maar de producten worden gefactureerd op basis van tarieven van kracht op het moment van de opname van de bestelling.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het verzendgewicht. Dit wordt automatisch uitgerekend als u uw bestelling plaatst.

Productfoto's kunnen afwijken met het ontvangen product doordat de fabrikant bijvoorbeeld de verpakking heeft aangepast. Wij proberen onze foto's zo goed mogelijk up-to-date te houden maar soms kan het voorkomen dat een nieuwe foto nog niet beschikbaar is. In geval van twijfel of als u wilt meer informatie wilt over een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voordat u het product besteld.

3. Bestellen

U kunt bestellen via de website (bij voorkeur) plaatsen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met een overzicht van uw bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen worden de bestelde artikelen toegezonden. Indien wij uw betaling niet binnen 21 dagen hebben ontvangen vervalt daarmee de bestelling.

4. Betalingen

Betalingen van produkten vinden per bank vooruit plaats, dan wel op een andere wijze schriftelijk overeengekomen met Iman Cosmetics. Eventuele bankkosten komen voor rekening van de klant. Wanneer u betaalt d.m.v. een bankovermaking vanuit het buitenland, maakt u dan gebruik van ons 'IBAN-nummer' en geeft u bij 'kosten' aan 'gedeeld/shared'. In de meeste gevallen zullen er dan geen bankkosten worden berekend. Informeert u dit graag vooraf bij uw bank.

5. Levering

Wanneer de producten op voorraad zijn bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen, gerekend vanaf de datum dat uw bestelling is verstuurd vanaf ons distributiecentrum in Frankrijk. Indien een artikel tussen het moment van bestelling en betaling onverhoopt is uitverkocht en/of niet binnen 30 dagen geleverd kan worden, wordt het teveel betaalde teruggestort. De koper zal zo snel mogelijk hiervan in kennis worden gesteld per e-mail.
De genoemde levertijden zijn indicatief en Iman Cosmetics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een langere levertijd door bijvoorbeeld een staking of andere problemen tijdens het transport door de transportorganisatie.

6. Reclames

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - omwille hygiënische redenen - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Iman Cosmetics is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde retourzendingen. Bewaart u daarom het retourbewijs met daarop de barcode van uw pakket zorgvuldig En een retourzending wordt uitsluitend aanvaard indien onze toestemming daarvoor gegeven is.

7. Aansprakelijkheid

De informatie op de Iman Cosmetics wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Iman Cosmetics aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke gevolgen die direct of indirect voortvloeien uit het verkeerd gebruiken van een van onze producten. Het dient de aanbeveling dan ook om de gebruiksaanwijzing van het product goed door te lezen alvorens een product te gebruiken. Iman Cosmetics is uitsluitend aansprakelijk als schade is veroorzaakt door opzet of grove schuld van Iman Cosmetics.
Klachten kunt u via de onderstaande adressen aan ons richten, waarna wij er alles aan zullen doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de geboden oplossing kunt u uw klacht schriftelijk richten aan de directie van Iman Cosmetics, graag onder vermelding van een e-mailadres of telefoonnummer. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

8. Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen Iman Cosmetics en de klant is Franse recht van toepassing.

9. Onze gegevens

IMAN-Cosmetics.nl wordt geëxploiteerd door Yafro Beauty: Linge 63 2491 CA Den Haag, Nederland (dit is geen bezoekadres en geen retouradres pakketten!). Telefoon 0685878255. E-mail sales@iman-cosmetics.nl. K.v.K. Haaglanden Nr. 27285138

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan om onze email updates te ontvangen

Zoek in onze winkel